Van Huize

Originele én betaalbare catering
Van Huize Cateraars is een  allround cateringbedrijf. Bij Van Huize Cateraars kunt u terecht voor luxe, originele én betaalbare catering.

Wij kunnen voor u de catering verzorgen en desgewenst kunnen wij ook de gehele of gedeeltelijke organisatie van uw feest of partij op ons nemen. Voor welke mogelijkheid u ook kiest, ons doel is u en uw gezelschap een onvergetelijke dag te bezorgen!

 

Vele mogelijkheden
Van een bijzonder bittergarnituur tot een compleet walking dinner. Voor 2 of 200 gasten. Heeft u bedrijfsmatig iets te vieren; een opening of jubileum? Ook dan bent u bij Van Huize Cateraars aan het juiste adres. Op onze website treft u slechts een selectie van onze mogelijkheden voor o.a.

Wij kunnen voor u ook een buffet of hapjesmenu samenstellen op basis van uw persoonlijke wensen. Bel voor meer informatie 06 23 865 812 of vraag online een offerte aan.

 

Van Welke Huize?
Van Huize Cateraars is geboren uit pure passie voor het vak. Culinaire partners Norma de Jong en chef Frans Braaksma kiezen voor kwalitatief hoogwaardige catering met verse huisgemaakte en regionale seizoensproducten, creatieve presentaties en opmaak. De prijs-kwaliteitverhouding klopt, en dat maakt culinaire catering, zelfs in deze tijden, voor veel mensen haalbaar!

Van Huize Cateraars maakt luxe betaalbaar!