Trouwen in Hempens

Trouwlocatie Martinuskerk Hempens
Onder de rook van Leeuwarden bevindt zich het tweelingdorp Hempens/Teerns. Het dorp is met 226 inwoners de kleinste woonkern binnen de gemeente Leeuwarden. De Martinuskerk in Hempens is het onbetwiste centrum van het dorp. De Kerk is op 1 januari 1988 in eigendom en beheer overgedragen aan de Stifting Freonen Tsjerke Himpens-Tearns. Sinds een tiental jaren is de Martinuskerk als één van de trouwlocaties van de gemeente Leeuwarden geselecteerd.

De authentieke inrichting geeft de kerk haar charme en doet oude romantiek herleven. De kerk is intiem, warm en biedt ruimte aan maximaal 60 personen.

Diner met familie en vrienden
Sinds kort is het ook mogelijk om in de kerk, samen met uw gasten, te genieten van een diner. Na de huwelijksvoltrekking bereidt Van Huize Cateraars -exclusief cateraar van de Martinuskerk- een smaakvol meergangendiner of warm/koud buffet. Geheel samengesteld op basis van uw wensen, met verse producten en origineel gepresenteerd.

In een oogwenk bouwen wij de ruimte om tot een waar kerkrestaurant. U kunt het diner of buffet genieten met uw hele gezelschap of met een select gezelschap.

Proostmoment met uw geliefden
Met hetzelfde gemak bouwen wij de ruimte ook in een mum van tijd om tot receptie- en/of feestruimte. Wij serveren u een heerlijke bruidstaart met koffie en thee of een glas champagne geserveerd met kleine hapjes. U bepaalt het menu en een gevulde bar zal natuurlijk niet ontbreken!

Een onvergetelijke dag!
Bij Van Huize Cateraars kunt u terecht voor de gehele planning en organisatie van uw huwelijksdag. Van locatie tot diner, van decoratie tot muziek. Van Huize Cateraars denkt graag met u mee en bezorgt u een betaalbare en vooral onvergetelijke dag!

Meer weten?
Voor vragen en/of een bezichtiging van de Martinuskerk kunt u contact opnemen met Norma, telefoonnummer
06-23865812. Zij bespreekt graag met u de mogelijkheden.

Vergaderen
Naast trouwlocatie is de Martinuskerk ook zeer geschikt als bijzondere vergader- en/of cursusruimte. De kerk beschikt over tafels en stoelen die plaats bieden aan groepen tot 60 personen. De koffie en thee staat voor u klaar en ook de lunch verzorgen wij graag voor u.