Thuis uit Eten

Catering aan huis
Wilt u dineren in de vertrouwde sfeer van uw eigen woning met de service die u gewend bent in toprestaurants? Van Huize Cateraars komt graag bij u thuis om alles voor u uit handen te nemen. Of u nu een intiem diner wilt of een uitgebreid walking dinner, bij Van Huize Cateraars krijgt u kwaliteit, exclusiviteit en culinair topentertainment.

Zorgeloos én culinair genieten
Onze kok bereidt voor u en uw gasten een heerlijk, exclusief meergangendiner, van amuse tot dessert, alles afgestemd op uw wensen. Uw gastvrouw voor de avond zorgt ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt. Natuurlijk laten wij de keuken en de woning weer achter zoals wij deze gevonden hebben. U hoeft alleen maar te genieten.

Private diner
Heeft u iets bijzonders te vieren in besloten kring? Van Huize Cateraars maakt uw avond (huwelijksaanzoek, privéfeestje, familieaangelegenheid) graag extra bijzonder. De chef-kok kookt bij u thuis een heerlijk private diner voor 2 tot maximaal 12 personen. U bepaalt het menu en wij verzorgen een meergangendiner aan tafel.

Walking dinner
Wilt u culinair genieten in een ongedwongen sfeer? Het walking dinner is zeer geschikt voor gelegenheden met een grotere gastenlijst (minimaal 12 personen). De chef-kok bereidt en serveert de gerechten waar u het wilt (bijvoorbeeld in de woonkamer of partytent). Uw gasten genieten en u bent u in de gelegenheid om vrij te bewegen en uw gasten persoonlijk te spreken.

Diner op maat
Voorafgaande aan het diner bespreekt onze culinair adviseur met u de mogelijkheden. De invulling van het menu wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Om u een idee te geven, vindt u hieronder een suggestie:

Basismenu:
• een amuse vooraf (van het huis);
• minimaal drie gangen: voor-, hoofd- en nagerecht.
Mogelijkheden om uit te breiden:
• een koud- en/of warm voorgerecht;
• een soep;
• een tussengerecht;
• een spoom;
• een kaasplankje;
• koffie met huisgemaakte friandises ;
• glaasje likeur of cognac.

Bekijk ook onze voorbeeldmenu’s aan de rechterkant.

Tarieven
Van Huize Cateraars heeft geen standaardmenu, want elke gelegenheid vraagt om een unieke aanpak. Maar we geven u graag een voorbeeld om u een idee te geven van de kosten. Voor een driegangendiner voor 8 personen, inclusief amuse, is de prijs v.a. €45,- per persoon.

Wilt u meer informatie over onze diners of een offerte op maat?
Vraag een offerte aan en wij nemen snel contact met u op.