Party Planning

NIEUWE LOCATIE: MARTINUSKERK HEMPENS!
Romantisch en kleinschalig (max. 60 personen) met vele mogelijkheden, o.a. catering op locatie!
Ga naar Trouwen in Hempens voor meer informatie.

Feest organiseren
Of u nu een huwelijk, een personeelsfeest, een verjaardag, of een andere reden heeft voor een feestje, Van Huize Cateraars staat klaar om u te helpen bij uw partyplanning. Van het opstellen van de gastenlijst tot het opruimen na het feest.

Uw wensen
Onze culinaire adviseur komt bij u langs om uw wensen te bespreken en zorgt ervoor dat u in alle rust kunt toeleven naar uw gelegenheid.

Het plannen van een partij begint vaak bij het opstellen van een gastenlijst, gevolgd door het laten drukken van uitnodigingen, het versturen van uitnodigingen hiervan en de follow-up van de genodigden registreren – wie komt wel, wie komt niet -. Vanaf de uitnodigingen kan Van Huize Cateraars u assisteren bij het plannen van uw feest of partij.

Geniet zelf
Van Huize Cateraars maakt van iedere gelegenheid een unieke beleving. Of het nu gaat om een feest in familiekring of een groot bedrijfsfeest: we kunnen de hele organisatie, voorbereidingen en de presentatie voor onze rekening nemen. Van diner en aankleding tot muziek en entertainment kunt u bij Van Huize Cateraars terecht. Dat scheelt u in tijd én kopzorgen.

Lees hier de meest recente referentie; organisatie huwelijkspartij 21-10-2013.

Graag informeren wij u over alle mogelijkheden voor partyplanning.
Neem contact op met 06.23.865.812 of vraag een offerte op maat aan.