Brunch / High Tea

Exclusieve en betaalbare catering
Bent u op zoek naar een bijzondere, culinaire onderbreking voor een familiebijeenkomst, vriendinnendag of een andere gelegenheid? Van Huize Cateraars zorgt voor culinair entertainment met heerlijke hartige en zoete lekkernijen voor een brunch of high tea.

We zorgen voor alles, zodat u uw gezelschap kunt ontvangen en verder niks hoeft te doen: aanschuiven en genieten.

 

Brunch organiseren
Een traditionele brunch begint tussen 10:00 uur en 11:00 uur. Op uw tafel stallen wij voor u heerlijke verse -zoete en hartige- broodjes uit. Diverse soorten jam, Bourgondische ham, paté en (buitenlandse)kazen zullen niet ontbreken. Daarnaast bereidt onze chef graag een Engels ontbijt voor u, met gebakken eieren en spek of Amerikaanse pancakes met verse aardbeien en slagroom.

Bekijk rechts ons brunchmenu.

 

High tea
Een traditionele High tea, of zoals de Engelsen het noemen, een Afternoon tea, begint traditioneel tussen 15:00 uur en 16:00 uur. Geniet onder het genot van een heerlijke kop thee (koffie mag natuurlijk ook) met een grote diversiteit aan zoete en hartige hapjes. Zoals een keur aan heerlijke sandwiches, kleine broodjes met beleg naar keuze, scones met mascarpone en frambozen, diverse soorten cakejes en chocolade.

Bekijk rechts ons High tea menu.

Geschikt voor grote én kleine groepen
Onze brunches, de High tea en High wine zijn in principe mogelijk vanaf 12 personen. Wilt u graag gebruik maken van één van onze menu’s met een kleiner gezelschap of is uw gezelschap groter dan 50 personen? Wij maken voor u graag een offerte op maat!